IWBM

Model worden?


Iwannabeamodel.nl


Opgericht door Richella en Albert Omta die hun activiteiten hebben samengevoegd in één uniek concept. Richella is model en catwalk coach en heeft jaren ervaring als styliste en make-up artiest en Albert heeft jaren ervaring als model- en portretfotograaf. Gezamenlijk bieden wij jou de mogelijkheid om een model portolio op te bouwen of uit te breiden en begeleid te worden naar of tijdens jouw modellen carrière.

Model

fotografie, styling & coaching

Ben jij beginnend model en heb jij nog geen portfolio, of wil jij uitbreiding van jouw model portfolio, dan is ons Metropolitan Program voor jou geschikt. Lees hier meer over.


Wil jij meer weten over de modellenwereld, bureaus en juridisch advies. Wij helpen jou van begin tot eind. Dit wil zeggen van het ontwerpen en maken van het model portfolio, de inschrijving bij geselecteerde bureaus en begeleiding naar en tijdens model opdrachten.


Ben jij al wel model en en bij jij toe aan de volgende stap in jouw modellen carrière, dan is ons Dutch Top Model Program wat voor jou. Lees hier meer over.

Wil jij model worden?


Neem contact op of schrijf je in voor onze nieuwsbrief